Pohja:

50g margariini

10kpl digestive keksi

 

Täyte:

1prk keiju vaniljatuorejuusto

2dl kuohukerma

2dl pakastevadelma

2kpl liivatelehti

1dl sokeri

1tl vaniljasokeri

1½rkl vadelmamehu

 

1. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.

2. Sulata vadelmat ja laita siivilään kulhon päälle valumaan.

3. Murskaa keksit ja sekoita margariinin kanssa. Painele seos irtopohjavuokaan (leivinpaperi vuoan pohjalle).

4. Vatkaa kerma ja lisää sekaan sokerit, tuorejuusto sekä valutetut vadelmat.

5. Ota vadelmista valunut mehu ja kuumenna se. Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois ja sekoita ne kuumaan mehuun. Lisää seos hyvin sekoittaen massaan.

6. Levitä täyte pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa kelmun alla muutama tunti.