Pohja:
50g margariini
10kpl digestive keksi
Täyte:
1prk keiju vaniljatuorejuusto
2dl kuohukerma
2dl pakastevadelma
2kpl liivatelehti
1dl sokeri
1tl vaniljasokeri
1½rkl vadelmamehu
1. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
2. Sulata vadelmat ja laita siivilään kulhon päälle valumaan.
3. Murskaa keksit ja sekoita margariinin kanssa. Painele seos irtopohjavuokaan (leivinpaperi vuoan pohjalle).
4. Vatkaa kerma ja lisää sekaan sokerit, tuorejuusto sekä valutetut vadelmat.
5. Ota vadelmista valunut mehu ja kuumenna se. Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois ja sekoita ne kuumaan mehuun. Lisää seos hyvin sekoittaen massaan.
6. Levitä täyte pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa kelmun alla muutama tunti.
Kommentit